BOTIGUES A BICINITY

 

bicinity s’inicia a Sabadell. És en aquesta ciutat on hem volgut provar un nou concepte de comunitat de consumidors responsables que:

_ creuen en la necessitat de viure en una ciutat neta de pol·lució;
_ estan interessats en consumir producte saludable;
_ confien en la necessitat de reciclar;
_ volen potenciar l’economia de la seva ciutat;
_ però també gaudir del temps lliure.

Per construir una comunitat de consumidors responsables necessitem motivar els consumidors i convidar els comerços que comparteixen amb nosaltres aquest esperit de responsabilitat i sostenibilitat i treballen per un entorn saludable. D’aquesta manera també potenciem el comerç local. El que es troba a prop de casa teva. Perquè volem oferir-te el millor producte de qualitat però també de confiança, i això és possible quan compres a la botiga de barri. També disposem per tu, producte ecològic de productors propers a Sabadell.

En el següent mapa podràs veure les zones de Sabadell on arriba bicinity i els diferents comerços que formen part de la plataforma. En breu seran més.

Si ens voleu suggerir nous comerços perquè són els que més us agraden per qualitat i sostenibilitat, llavors no dubteu en enviar-nos un email a hola@bicinity.com. Nosaltres ens posarem en contacte amb ells per poder sumar la seva oferta dins la nostra plataforma.

Si sou un comerç de Sabadell que es troba dins aquestes zones i us voleu sumar a la iniciativa bicinity, contacteu amb nosaltres, entre tots farem una Sabadell més sostenible.