Ja som aquí: bicinity, la teva compra sostenible

 

Qui ho havia de dir, ha passat un any des que vam començar a plantejar la idea de crear alguna cosa que provoqués un petit impacte en la nostra societat, en la nostra ciutat; encara que fos petitet. Fa un any que imaginàvem quin tipus de negoci relacionat amb les energies renovables podia fer moure la societat. I llavors ho vam veure, nosaltres, si, nosaltres com a consumidors tenim molt a dir a la configuració de la nostra ciutat. Tenim una cosa de gran valor: el nostre poder com a consumidor.

Per això des de bicinity hem volgut apostar per un model de negoci que doni poder al consumidor en l’acte de consumir productes de qualitat, saludables, de proximitat i sostenibles que no generin contaminació en el seu transport, com a mínim en l’àmbit urbà. Amb aquest model donem resposta a diferents reptes: aire net, productes saludables, comerç de proximitat i reciclatge de residus. No són aquests uns bons propòsits per treballar a la nostra ciutat?

I com ho fem? A través del marketplace de bicinity, on podràs comprar producte fresc a la teva botiga de confiança i t’ho lliurarem amb tricicle elèctric, emportant-nos residus domèstics de reciclatge incòmode com poden ser piles, oli, bombetes i altres.

Ha costat temps i esforç arribar fins aquí, però segur que alguns de vosaltres ja ens coneixeu pel camí que hem fet fins ara. Al juny ja ens vam presentar amb els nostres tricicles a la 1a Fira d’Economia Social i Solidària del Vallès. Al setembre també vam participar en la tercera edició del Sabadell Veggiefest 2016 durant la festa major, on vam tenir l’oportunitat de continuar coneixent el sector. I demà hi serem a Desperta Sabadell! Amb Franc Lluís de Radio Sabadell, explicant aquesta idea boja que tenim d’intentar fer aquest món sigui una mica millor. Ja us explicarem!

fira economia social i solidària

1a Fira Economia Social i Solidària del Vallès

Sabadell Veggiefest

3a edició Sabadell Veggiefest 2016

 

Written by Esther