bicinity, la teva compra sostenible

 

bicinity és comprar de manera senzilla, ecològica i de qualitat en la teva tenda de tota la vida.

_ Quantes vegades no has pogut anar a comprar a la fruiteria del teu barri perquè no tenies temps i has hagut de claudicar i anar al súper?
bicinity et porta la compra de la teva botiga de barri el dia i hora que tu tries.
_ Quantes vegades has volgut anar a comprar producte de qualitat però solament tens temps de comprar els dissabtes a la tarda?
bicinity et porta producte fresc i de qualitat durant tota la setmana.
_ Quantes vegades has volgut comprar online però els productes que t’ofereixen en altres plataformes no són de proximitat?
bicinity creu fermament en els valors de proximitat i qualitat, per això treballa amb comerços que aposten clarament per la salubritat i el medi ambient.

EQUIP BICINITY

Actualment l’equip es compon de 3 persones, en Jordi, l’Esther i en Gineas.

Jordi Leal 

Cofundador principal i impulsor.

La seva cerca d’un món sostenible lliure de contaminació va ser el que li va portar a pensar que les petites coses que puguem fer com a consumidors, impacten positivament en la societat. La seva experiència en comerç internacional i energies renovables, aporten una visió clara de com hauria de ser la comunitat on vivim.

Jordi Leal, fundador bicinity

Esther Gómez 

Cofundadora i seguidora acèrrima.

Juntament amb Jordi, va veure clar des del principi que havia de col·laborar amb una idea que naixia del desig de millorar la vida en entorns urbans. Amb una clara vocació per l’empreneduria social, tracta d’aportar la seva experiència en màrqueting, comunicació i habilitats digitals en el concepte bicinity: compra online de proximitat i sostenible.

 
Esther Gómez, fundadora bicinity

Gineas Soto

Primer company de viatge i cara visible.
Mentre estudia per convertir-se en pilot d’avió, pilotarà un dels nostres tricicles elèctrics i portarà la cistella de la compra a cadascuna de les llars. Juntament amb Jordi, han escanejat la ciutat de Sabadell per dibuixar les millors i més òptimes rutes de repartiment. Si ho veieu pels carrers pedalejant, penseu en bicinity: la teva compra sostenible.

Gineas Soto, ryder bicinity