Com em portareu la compra?

Com indiquem a la presentació som la comunitat de consum responsable i col·laboratiu amb lliurament sostenible i de proximitat. Sostenible perquè et portem la compra amb tricicle elèctric sense contaminar el medi ambient i de proximitat perquè es tracta d’una compra feta al teu barri.

Quan rebré la comanda a casa?

El dia i l’hora que millor et vagi. Podràs seleccionar el dia concret i la franja horària en la que et trobaràs a casa o al lloc que vulguis que et portem la teva compra. Total facilitat i sense esperes innecessàries.

Quin és el cost perquè m’ho porteu a casa?

El teu temps segur que s’ho val!
El cost de la quota de servei bicinity és variable en funció dels díes i hores d’entrega. La gestió del transport et pot sortir des de 2,5€ fins a 4€ com a màxim.

A més, no marxem amb les mans buides. Ja que estem a casa teva aprofitem el viatge i ens emportem aquells petits residus incòmodes com poden ser piles, càpsules de cafè o oli.

I a quines ciutats repartiu?

De moment hem començat a tota la part central de Sabadell però si t’interessa que estiguem al teu barri o en una altre ciutat només ens has d’enviar un email i de seguida que hi siguem t’ho farem saber. Quan abans omplim la ciutat de transport sostenible i potenciem els nostres comerços, millor, no et sembla?