Filtra producte per:

Categories

Preguntes habituals sobre Bicinity

Aquestes són les preguntes més habituals que ens fan els clients de Bicinity. Si no trobes la resposta a la teva consulta, pots utilitzar el nostre formulari de contacte .

Puc contactar amb Bicinity?

Pots trucar a les botigues i parades dels mercats que venen els productes. El telèfon està indicat a la fitxa de cada producte. Per consultes de caràcter genèric pots contactar amb Bicinity de dilluns a divendres de 10 a 13 hores al telèfon 689 735 415.

Puc comprar productes en les meves botigues i parades preferides?

Si vols veure els productes de les teves botigues i parades de mercat habituals en els primers llocs dels resultats, utilitza el filtre de Parades Preferides per marcar les parades que desitgis.

Compro al mateix preu que en les botigues i parades dels mercats?

Els preus dels productes de Bicinity són els mateixos que trobaràs en els punts de venda del Mercat Central. L'única diferència és la comoditat de comprar des del teu dispositiu i rebre la comanda al teu domicili.

Hi ha mínim de compra per botiga?

No hi ha compra mínima. Però com més gran és la compra a cada botiga i/o parada, més barat et surt el cost de transport. Si la comanda arriba al 50€ per venedor, el transport d'aquesta botiga et surt gratis. Tot i això, a Bicinity pots comprar la mateixa quantitat de producte que compraries a la mateixa botiga o parada física del mercat pagant la tarifa normal de transport.

Puc comprar en una sola botiga?

Sí, pots fer la teva compra habitual en una o diverses botigues.

Els productes del mercat que compro, són frescos?

Els més frescos del dia, perquè les comandes es preparen cada matí, abans fins i tot que el Mercat obri les seves portes. Així assegurem la frescor de les teves compres.

Em prepararan la comanda com a mi m'agrada?

En fer la teva comanda a la web, podràs afegir indicacions a la perquè preparin la teva comanda com a tu t'agrada. A més, et vam mostrar el telèfon de contacte perquè, si ho necessites, puguis fer una consulta directament abans d'afegir el producte a la cistella.

A quina hora em portaran la comanda?

Si no indiques el contrari, la teva comanda serà preparada a primeríssima hora de l'endemà i lliurat a la franja horària que hagis assenyalat. Necessitem un marge de 2 hores per coordinar el teu lliurament en la ruta de repartiment.

Rebré el producte en perfectes condicions?

La teva compra va directament de la botiga o Mercat al teu domicili, sense passar per plataformes logístiques ni manipulacions innecessàries. El personal que arriba al domicili de lliurament és el mateix que recull la comanda en les parades.

Si rebo un producte en males condicions Què haig de fer?

En l'improbable cas que rebis un producte en males condicions, contacta amb la parada o botiga on ho has comprat i facilita el teu nombre de comanda. El venedor procedirà a canviar-te immediatament el producte o tramitar la devolució per al seu reemborsament immediat.

Puc recollir les meves comandes?

Pots optar per recollir la teva comanda en les diferents parades dins l’horari del Mercat o les botigues. Cal presentar l'email imprès que rebràs amb un resum de la comanda.