Filtra producte per:

Categories

Què és el moneder

Què és el moneder?

Amb el moneder pagaràs el preu just, ni un gram de més. En fer la teva primera compra, Bicinity activarà el teu moneder. Així et retornarem petites diferències de preu d'aquells productes que no aconsegueixin el pes estimat. El saldo del teu moneder et permetrà també pagar petites variacions per excés de pes d'alguns productes.

Què és el Pes estimat?

Alguns productes poden variar el seu tamany i pes en funció de l'origen o temporada. A diferència d'altres botigues online que augmenten el preu perquè no pesen els productes, Bicinity passa per la balança totes les teves compres al pes. Així pagues el preu exacte sense que perdis un gram!

Però i si he pagat de més?

Si en pesar els teus productes al mercat o botiga, aquests no arriben al pes estimat que has pagat, et tornem la diferència en el teu moneder.

Puc perdre el saldo del meu moneder?

El saldo del teu moneder està associat al teu compte de client. Sempre que facis les teves compres com a client registrat disposaràs del saldo.

Puc comprar amb el saldo del moneder?

El petit saldo del teu moneder, està destinat a les petites diferències de preu en pesar els aliments frescos. Tan si sobren com si falten uns cèntims, quadrem la compta amb el moneder.

Puc recuperar el saldo del meu moneder?

Pots recuperar el saldo integre del moneder quan vulguis. Però no oblidis que tenir saldo al moneder és imprescindible per a fer compres de productes al pes, ja que és el mètode per quadrar el teu tiquet de compra definitiu. Per recuperar el saldo has de contactar amb Bicinity mitjançant el formulari de contacte i indicar-nos el teu núm. de compte perquè puguem fer-te una transferència per l'import del moneder. No pots recuperar imports parcials del saldo del moneder.

Puc recarregar el moneder?

No és necessari, ja que amb cada compra s'acumula al moneder un petit import per aquells productes al pes que podrien patir alguna variació de preu.

Jo era client de El Mercat a Casa. Conservo el meu saldo?

Sí, el saldo que tenies al compte de El Mercat a Casa queda activat automàticament a Bicinity.