Ja som aquí: bicinity, la teva compra sostenible

Ja som aquí: bicinity, la teva compra sostenible

Qui ho havia de dir, ha passat un any des que vam començar a plantejar la idea de crear alguna cosa que provoqués un petit impacte en la nostra societat, en la nostra ciutat; encara que fos petitet. Fa un any que imaginàvem quin tipus de negoci relacionat amb les energies renovables podia fer moure la societat. I llavors ho vam veure, nosaltres, si, nosaltres com a consumidors tenim molt a dir a la configuració de la nostra ciutat. Tenim una cosa de gran valor: el nostre poder com a consumidor.

Per això des de bicinity hem volgut apostar per un model de negoci que doni poder al consumidor en l’acte de consumir productes de qualitat, saludables, de proximitat i sostenibles que no generin contaminació en el seu transport, com a mínim en l’àmbit urbà. Amb aquest model donem resposta a diferents reptes: aire net, productes saludables, comerç de proximitat i reciclatge de residus. No són aquests uns bons propòsits per treballar a la nostra ciutat?

I com ho fem? A través del marketplace de bicinity, on podràs comprar producte fresc a la teva botiga de confiança i t’ho lliurarem amb tricicle elèctric, emportant-nos residus domèstics de reciclatge incòmode com poden ser piles, oli, bombetes i altres.

Ha costat temps i esforç arribar fins aquí, però segur que alguns de vosaltres ja ens coneixeu pel camí que hem fet fins ara. Al juny ja ens vam presentar amb els nostres tricicles a la 1a Fira d’Economia Social i Solidària del Vallès. Al setembre també vam participar en la tercera edició del Sabadell Veggiefest 2016 durant la festa major, on vam tenir l’oportunitat de continuar coneixent el sector. I demà hi serem a Desperta Sabadell! Amb Franc Lluís de Radio Sabadell, explicant aquesta idea boja que tenim d’intentar fer aquest món sigui una mica millor. Ja us explicarem!

Compartir aquesta publicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *