Comunitat bicinity, comunitat responsable

Comunitat bicinity: iniciatives socials

Comunitat bicinity, comunitat responsable

Més enllà de la venda online de productes de qualitat de proximitat i/o ecològics, de l’impuls del comerç proper, el de barri, el de tota la vida, a bicinity tenim un ferm compromís amb la societat i el medi ambient. Per això per nosaltres representa gairebé una necessitat poder col·laborar amb entitats i iniciatives que promulguen un impacte en les nostres vides. Polseres Candela, Associació Viu-la, Fem ocupació per a Joves, Germinador Social, ECOOO… són algunes de les organitzacions i entitats amb les quals estem treballant o treballarem ben aviat.

Amb aquesta nova web, a la vegada que potenciarem encara més els diferents comerços que formen part de bicinity, amb un apartat on cada botiga explicarà qui és, també volem donar més veu a totes aquestes iniciatives i posar el nostre granet de sorra per produir aquest impacte.

Els pròxims dies anirem publicant informació de cada una d’aquestes organitzacions i el projecte que portem entre mans, perquè aquells que vulgueu, també en podeu formar part fent divulgació o participant de forma més activa. Ja us podem avançar que disposem de “candeles” (Polseres Candela) en benefici de la lluita contra el càncer i ens les podreu demanar perquè us les portem a casa vostra. També que fem recollida de taps de plàstic per afavorir el reciclatge, a la vegada que impulsem la captació de recursos per part de l’Associació Viu-la, per l’organització del casal d’estiu.

Us animem a que compartiu amb nosaltres altres iniciatives que puguem sumar a la comunitat bicinity.

Compartir aquesta publicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *