Us desitjem un estiu fresc i saludable.

Us desitgem un estiu fresc i saludable

Us desitjem un estiu fresc i saludable.

Aquest estiu volem aprofitar per recarregar l’energia de les bicis i les nostres.

De l’1 al 27 d’agost la botiga online de comerç de barri bicinity, romandrà tancada i es tornarà a obrir el 28 d’agost. Durant aquest temps pujarem més producte perquè en tingueu més varietat, noves botigues per satisfer la vostra demanda i, prepararem noves promocions que activarem quan tornem.

Com veieu vindrem replets de novetats per fer-vos les coses més fàcils i sobre tot perquè tingueu una experiència de compra el més ajustada possible a la compra física, com si estiguéssiu tocant el producte. Perquè la nostra missió és digitalitzar la botiga de barri sense perdre la seva essència, la confiança que dóna la qualitat del seu producte, l’atenció personalitzada, i el seu coneixement del producte.

Així que esperem que aquests últims dies aprofitis algun dels nostres cupons descompte, promocions o ofertes i omplis la teva cistella amb producte de proximitat, producte de temporada o producte ecològic.

Compra només el que necessitis abans de marxar de vacances per tenir sempre la màxima frescor i si tens vacances, gaudeix d’aquests dies de festa 😎

Ens veiem a la tornada!

Compartir aquesta publicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *