Com comprar a bicinity

COM COMPRAR A BICINITY

COMPRA ONLINE

_ Entra a cada una de les botigues de confiança i selecciona els productes que necessites. La cistella s’anirà omplint dels diferents productes de cada botiga.

_ Pots fer la teva comanda fins a les 21h. selecciona el dia i l’hora exacta que podràs rebre-la a casa. Tens franges d’una hora perquè gaudeixis al màxim del teu temps. És teu.

_ Pagaràs el mateix preu de producte que a les botigues. Abans de pagar s’afegirà un import variable màxim de 4€ com a gestió del transport ecològic. El pagament el podràs realitzar amb targeta de crèdit o dèbit.

 

PREPARACIÓ DE COMANDA

_ Un cop feta la comanda rebràs un duplicat de tota la cistella per correu electrònic. El botiguer prepararà la teva comanda una estona abans de que t’ho portem a casa, de la mateixa manera que si anessis tu a la botiga.

 

LLIURAMENT ECOLÒGIC

_ El nostre ciclista aplega cada una de les compres realitzades a les diferents botigues per portar-t’ho tot junt en un únic viatge.

_ Una vegada recollim la teva comanda, t’ho portem amb tricicle elèctric, sense contaminar i et recollim els petits residus domèstics.

Ara que ja saps com fer la teva compra sostenible, a què esperes per entrar a bicinity?